1. John Raghanti
  2. PowerServer Web
  3. Friday, 27 March 2020 19:00 PM

Hi. I'm trying to get our desktop applications up and running on the web with PowerServer. I'm running PB2019 Build 2802. I've gotten one of our applications up and running for the most part.

In doing the second one, I'm going through the PowerServer Toolkit Configuration Wizard, and am on the step where you "select the PBL files used in your application". After I select my PBT, I click Next and instead of moving on, I get the following error:

The PBL files selected contain more than one PowerBuilder application object. Please select PBL files containing only one application object.

When I use the PB Browser, I only see 1 entry under Application.

Any thoughts or suggestions?

John Raghanti Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 27 March 2020 19:43 PM
  2. PowerServer Web
  3. # 1
1
Votes
Undo

Well, man, you were correct. I started going through the PBLs, and got bored, so I looked in the working directory. Sure enough, there were 2 *.sra files. I still didn't know what library it was in, but it gave me a name to look for.

I had to go all the way past report.pbl before I found it.

Thanks for making me look!

Comment
Hi John ... That's awesome - glad that you found the 2nd App Object culprit! :-)
  1. Chris Pollach @Appeon
  2. Saturday, 28 March 2020 19:40 PM
There are no comments made yet.
Chris Pollach @Appeon Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 27 March 2020 19:21 PM
  2. PowerServer Web
  3. # 2
2
Votes
Undo

Hi John;

  I have received that error before as well and normally - lo & behold - I have always found another App object in another PBL in the library list. Please double check. Thanks!

Regards ... Chris

Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.