1. Richard Carrier
  2. PowerBuilder
  3. Friday, 25 January 2019

Does anyone know why the Powerfilter 2.0 will not show the dddw display value when the filter is used and will only show the underlying table data value. Its extremely frustrating since I though the tool was built just for this feature. I see code in the powerfilter pbl for this but we are doing something wrong or its just never worked. I'm hoping someone can  suggest something or help out.  

 

I marked this critical because I guess somehow we never noticed this before and we either have to code a work around or find and answer. 

 

Thank you in advance, Richard Carrier

Chris Pollach Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Hi Richard;

   I would suggest contacting the PowerFilter product vendor about this issue.

FYI:  http://powerbuilderui.com/powerfilter.html

Regards ... Chris

Comment
Hi Richard;

No, I do not use PF personally. Wow, I did not know that the product vendor had disappeared! :-(

Regards ... Chris
  1. Chris Pollach
  2. Monday, 28 January 2019
Chris, we did not disappear. There's an issue receiving email. I haven't seen any come in.



Thanks,
  1. Brad Wery
  2. Monday, 28 January 2019
Hi Brad;

Thanks for that update. I knew that you were still around, so I was shocked when others had commented that the vendor had not responded. Thanks for clearing that up! :-)

Regards ... Chris
  1. Chris Pollach
  2. Monday, 28 January 2019
There are no comments made yet.
  1. Friday, 25 January 2019
  2. PowerBuilder
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.