1. David Watson
  2. PowerBuilder
  3. Monday, 22 November 2021 21:07 PM UTC

We are using Github with PB 2019 build 2170.

Some of our developers are not getting all the objects when creating a new branch (from the default branch) and refreshing within Powerbuilder.  We have verified the objects are in the ws_objects folder and we have verified the object is listed in the PBG (even though 2019 doesn't use PBG any more I don't think).

Are there any known issues or configurations that would cause refresh problems.  We pretty much only use PB IDE to commit objects and do refreshes.  We don't really use Git Pull.

Just seems inconsistent.

Thanks for reading.

David W.

 

Benjamin Gaesslein Accepted Answer Pending Moderation
  1. Monday, 29 November 2021 07:17 AM UTC
  2. PowerBuilder
  3. # 1

Hi David.

We pretty much only use PB IDE to commit objects and do refreshes.  We don't really use Git Pull.

You can't get the latest files from the remote repository unless you fetch them first. All "Refresh" in PB does is update the PBLs with the source files that are currently found in the local ws_objects folder.

Comment
There are no comments made yet.
Tom Jiang @Appeon Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 23 November 2021 01:27 AM UTC
  2. PowerBuilder
  3. # 2

Hi David,

If you can reproduce the issue, please report a bug via our support ticketing system at https://www.appeon.com/standardsupport/newbug and include a replicable test case. Once the ticket has been opened, our support staff will take a look at your case and respond in the ticket thread.

Regards,

Tom Jiang

Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.