1. James Pendarvis
  2. PowerBuilder
  3. Thursday, 05 December 2019

I have an application that has been successfully migrated to PB 2017 R2.

When I execute the application via the IDE I have no issues, I am able to navigate - pull data and even insert into new content.

I am successful in deploying the complete application.

I move the application to a Windows 2008R2 Standard server.

I execute both the 32bit and 64bit PB Runtime MSI files.

The error I am getting is:

 

Problem signature:

Problem Event Name: APPCRASH

Application Name: application.exe

Application Version: 1.0.0.1

Application Timestamp: 5aab7ccf

Fault Module Name: PBVM170.dll

Fault Module Version: 17.0.0.1769

Fault Module Timestamp: 5aab7e4e

Exception Code: c0000005

Exception Offset: 001ebaf7

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.272.7

Locale ID: 1033

Additional Information 1: 0a9e

Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Additional Information 3: 0a9e

Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

 

Chris Pollach Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Hi James;

   Looks like you might be missing some the Microsoft C++ Redistributable run-time Libraries. PB assumes that the these MS DLL's are already installed on your O/S. If not, just make sure that these DLL's are on your W2008R2 machine, as follows: msvcr100.dll,  msvcp100.dll and atl100.dll.

   If these are missing, you can copy these DLL's from the "Shared" folder of the PB IDE installation on your development PC over to the W2008 server

Regards ... Chris

Comment
Thank you for your response. I have copied the suggested DLL's and I am still getting the same error.
  1. James Pendarvis
  2. Friday, 6 December 2019
Does your PB App's EXE work OK when run from within your PB IDE's PC?

  1. Chris Pollach
  2. Friday, 6 December 2019
There are no comments made yet.
  1. Thursday, 5 December 2019
  2. PowerBuilder
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.