1. Sanjay Shivade
  2. PowerBuilder
  3. Monday, 07 October 2019

Hi,

TreeView control is missing children or items underneath in PB 2019 migrated code. 

 

Am I missing something?

 

Thanks

 

Roland Smith Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Make sure the TreeViewItem variable has the Children property set to TRUE when you insert the item.

Comment
There are no comments made yet.
  1. Tuesday, 8 October 2019
  2. PowerBuilder
  3. # 1
Chris Pollach Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Hi Sanjay;

    I suspect that it's the way you have coded it. The TV control is quite tricky to code to get it correctly running. That is why Sybase had an "Advanced Controls" two day course way back.

 W  would probably have to see your codeline to advise you further.

Regards ... Chris

Comment
There are no comments made yet.
  1. Monday, 7 October 2019
  2. PowerBuilder
  3. # 2
Olan Knight Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Has the treeview been defined correctly?
Can you runb the DWOs at least noe level of the treeview and do they return data?
In the code where the treeview is defined and retrieved, are the linkages set up correctly?

Check out these items first.


Later -

Olan

Comment
The same code works pre-migration from earlier version, so I am not sure if it's a coding issue. Also this control is in prod for over 20+ years, so this can't be coding issue. Thoughts?
  1. Sanjay Shivade
  2. Tuesday, 8 October 2019
There are no comments made yet.
  1. Monday, 7 October 2019
  2. PowerBuilder
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.