1. Luis Pesaressi
  2. PowerServer Mobile (Obsolete)
  3. Wednesday, 3 March 2021 03:54 AM UTC

Hi, we need send JSON to API of a client, but have estrange problem

when send of the mobile this JSON

{

"CUD":"0600050000963933550106",

"Estado":"Entregado",

"SubEstado":"Entrega Exitosa",

"Courier":"CONECTA",

"Fecha":"2021-03-02 21:54:57",

"TrackNumber":"IQEN7UJR1T",

"Placa":"F6L467",

"IDReceptor":"11111111",

"URL":"www.conecta.net.pe",

"NombreReceptor":"DDDDDD"

}

 

 

li_return = lnv_HttpClient.SendRequest("POST",ls_web_service,ls_json)

 

the client receive the field "Fecha":"2021-03-02 21:54:57 "

with space blank in end of text

 

and return ERROR of format

{"success":false,"message":"Fecha must have the following format 2021-03-02 21:55:00","code":605}

 

BUT when send the same JSON of Client Server Application  the client  receive  OK

 

we not send space black ,we review all the text

 

Please, somebody know  what append

 

thank

Luis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luis Pesaressi Accepted Answer Pending Moderation
  1. Thursday, 4 March 2021 04:00 AM UTC
  2. PowerServer Mobile (Obsolete)
  3. # 1
0
Votes
Undo

Hi Chris    send info thanks

 

1) Version & Build of PowerServer that you are using?

Product Version: Appeon PowerServer 2020 Build 2670.00

 

2) Have you tried this code in a PS Web Application?

NO, just Mobile and CS

 

 

3) Is your Application Profile in the PS Toolkit set as "Both"?

    If so, what if you create two profiles ... one for Web and one for Mobile.

 

NO , have two app une Mobile and CS, but the function 

li_return = lnv_HttpClient.SendRequest("POST",ls_web_service,ls_json) is in library common 

 

 

 

    Upon re-deployment - does the WS call work OK now?

Regards ... Chris

Comment
Hi Luis;

Thank you for that extra information!

Can you check the following ...

1) Select the "Package" icon from the PS Toolkit's toolbar.

2) In the next dialogue, select the "PowerServer Mobile Templates Manager" link on the lower LH-side.

3) In the next dialogue - Check the Android and iOS templates to see if any of these need updating.

4) If an update is required, highlight the template needing to be installed & press the "Install" CB

5) Repeat #4 for all uninstalled templates.

6) If templates were updated, then perform an App full build & then re-deploy the Mobile App via the PS Toolkit's toolbar. Then re-test.

HTH

Regards ... Chris
  1. Chris Pollach @Appeon
  2. Thursday, 4 March 2021 16:54 PM UTC
There are no comments made yet.
Chris Pollach @Appeon Accepted Answer Pending Moderation
  1. Wednesday, 3 March 2021 18:33 PM UTC
  2. PowerServer Mobile (Obsolete)
  3. # 2
0
Votes
Undo

Hi Luis;

    Can you tell us ...

1) Version & Build of PowerServer that you are using?

2) Have you tried this code in a PS Web Application?

3) Is your Application Profile in the PS Toolkit set as "Both"?

    If so, what if you create two profiles ... one for Web and one for Mobile.

    Upon re-deployment - does the WS call work OK now?

Regards ... Chris

Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.