1. Jon Stoller
  2. PowerBuilder
  3. Wednesday, 28 March 2018

 Yesterday I asked about an issue where I stopped getting error messages when I make a mistake creating a script.  One reply said to try re-installing.  The other said to see if I resized the window improperly. 

Its not a problem with the window size.  Eventually I will try re-installing the product.  But before I resort to that, does anybody know anything about this problem?  Short of ere-installing PowerBuilder, is there anything else I can do?

Another point I found today.  Today I noticed that when I went into an old window object I did get the error messages.  So now the problem is this -  in some scripts I get error messages but in others I don't. 

Any ideas???

 

Ronnie Po Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Hi Jon,

Are you sure the error panel hasn't been resized down? This has happened to me before, and the symptoms are exactly what you are describing.

See the before and after images below. If you reverse the steps, the panel will re-appear.

Comment
There are no comments made yet.
  1. Thursday, 29 March 2018
  2. PowerBuilder
  3. # 1
Lars Mosegaard Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

If all else fails, in no particular order;

  • a full build 
  • optimize libraries
  • view > layouts > (Default)

 

Comment
There are no comments made yet.
  1. Thursday, 29 March 2018
  2. PowerBuilder
  3. # 2
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.