1. shoaib siddiqui
  2. PowerBuilder
  3. Friday, 25 May 2018

there are three options for Packaging, A server deployment, Stand alone or Custom. None of them creates installable exe. Then where should I copy the app folder under AEM folders on IIS?

shoaib siddiqui Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

This is what I found on Server log file, see if it makes sense. We have license still good for 83 days.

356:1 [18-05-30 13:20:32] [PBLicenseFacade (ClearProxy)]  
356:3 [18-05-30 13:20:32] [PBLicenseFacade (ClearProxy)] result:ok
356:1 [18-05-30 13:20:32] [PBLicenseFacade (StartCheckLicense)]  input para:  productType:3 pVersion:9.0
356:3 [18-05-30 13:20:32] [PBLicenseFacade (StartCheckLicense)] result:100
356:3 [18-05-30 13:20:32] [PBLicenseFacade (StartCheckLicense)] iRealBytesOfResult:185
356:3 [18-05-30 13:20:32] [PBLicenseFacade (StartCheckLicense)] pBufferOfResult:{
356:3 [18-05-30 13:20:32] 	"ErrorCode" : 100,
356:3 [18-05-30 13:20:32] 	"LicenseExpireRemindFlags" : 0,
356:3 [18-05-30 13:20:32] 	"LicenseType" : "OfflineLicense",
356:3 [18-05-30 13:20:32] 	"LicenseVerType" : 2,
356:3 [18-05-30 13:20:32] 	"ProductEditType" : "Developer",
356:3 [18-05-30 13:20:32] 	"UserAccount" : "rpayton@ncdot.gov"
356:3 [18-05-30 13:20:32] }
356:1 [18-05-30 13:20:32] [ProcessManagerForPB (StartCheckLicense pBufferOfResult)] {
356:1 [18-05-30 13:20:32] 	"ErrorCode" : 100,
356:1 [18-05-30 13:20:32] 	"LicenseExpireRemindFlags" : 0,
356:1 [18-05-30 13:20:32] 	"LicenseType" : "OfflineLicense",
356:1 [18-05-30 13:20:32] 	"LicenseVerType" : 2,
356:1 [18-05-30 13:20:32] 	"ProductEditType" : "Developer",
356:1 [18-05-30 13:20:32] 	"UserAccount" : "rpayton@ncdot.gov
Comment
There are no comments made yet.
  1. Thursday, 31 May 2018
  2. PowerBuilder
  3. # 1
shoaib siddiqui Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Yes Chris, I have been through this many times, I never get pass the "Select PowerServer" . For some reason my PowerServer connection is un recognizable after few minutes, It connects fine when I am saving during profile setting:

But by the time I get here in Package wizard, it always fails:

I am logged in as Admin, using Appeon Universal edition. Is there any log file I can see whats going on ?

2 - Is there any difference in PowerServer Mobile (Trial Version) VS PowerServer comes with Universal edition  ?

 

Comment
Like I said, it works fine in Profile tab, tests good connection all the time, but as soon I get out of that screen and go any wizard or Packaging wizard it fails to connect.



 

  1. shoaib siddiqui
  2. Thursday, 31 May 2018
Please check your "Deployment" profiles ... and make sure that the one you need for the Packager is active:







This should work in the Deployment wizard ...







 



HTH

  1. Chris Pollach
  2. Thursday, 31 May 2018
yes I do have id defined:











 



 

  1. shoaib siddiqui
  2. Thursday, 31 May 2018
There are no comments made yet.
  1. Wednesday, 30 May 2018
  2. PowerBuilder
  3. # 2
Chris Pollach Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Hi Shoaib;

  Use the PowerServer Toolkit's "Package" utility to create an MSI install file for either web or mobile App's.

 

HTH

Regards ... Chris

Comment
Yes Chris, I have been through this tons of time, I never get pass the "Select PowerServer" . For some reason my PowerServer connection is un recognizable after few minutes, It connects fine when I am saving during profile setting:







But by the time I get here in Package wizard, it always fails:





I am logged in as Admin, using Appeon Universal edition. Is there any log file I can see whats going on ?



 



 



 

  1. shoaib siddiqui
  2. Tuesday, 29 May 2018
There are no comments made yet.
  1. Friday, 25 May 2018
  2. PowerBuilder
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.