1. Puente Molins Marta
  2. InfoMaker
  3. Thursday, 7 October 2021 09:25 AM UTC

I’m a Infomaker user and I have a problem, exporting one Report.

The problem comes with the header. I need to have one point (“.”), and when exports the Report, this point is translated to something else.

In the preview I can see the point in the header “Aq. Method”, but in the export file, changes completely.

Looks like this point acts like a command for something else.

 

Any Ideas?

 

Thank you in advance,

 

Marta

Preview Report is ok:

In the export File, just ignores what comes before the point:

Who is viewing this page
Puente Molins Marta Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 8 October 2021 10:25 AM UTC
  2. InfoMaker
  3. # 1

Neither of those worked, but thanks a lot for your advices :-)

Comment
  1. Miguel Leeuwe
  2. Friday, 8 October 2021 11:08 AM UTC
sorry to hear that. Maybe you should make a ticket on https://www.appeon.com/standardsupport/newbug

regards.
  1. Helpful
There are no comments made yet.
Miguel Leeuwe Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 8 October 2021 00:58 AM UTC
  2. InfoMaker
  3. # 2

It also seems to change your Uppercase 'M' to a lowercase 'm'.

It looks like a bug to me. Have you tried using a different font for the text? (It may sound crazy, but for example Calibri has had a lot of problems with Crystal Reports).

regards

Comment
  1. Miguel Leeuwe
  2. Friday, 8 October 2021 01:02 AM UTC
I don't remember much of Infomaker:

Are you doing the export while being in Preview mode or not? Maybe that might also make a difference.

It might even be of influence which printer you have set as your default printer. Some printers/drivers have caused problems in the past.
  1. Helpful 1
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.