1. Kailainathan Kasinathan
  2. PowerBuilder
  3. Tuesday, 17 July 2018 10:46 AM UTC

Hi all,

 

 

I have a window with multiple datawindows. I have osme tabs and when I click on those tabs the corresponding data window doesn't display. So can you help me in finding the mistake.

Accepted Answer
Kevin Ridley Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 17 July 2018 16:17 PM UTC
  2. PowerBuilder
  3. # Permalink

I was thinking the same thing as David, maybe you put the datawindow control on the window and then added your tab and tabpages?  The tabpages may be covering the datawindow so you can't see it.  Or are you saying you see the dw but there's no data in it? 

The easiest way to tell where your dw is, go into some window script, like the Open event, right click and select Paste Special, then Object.  See if your dw just says dw_1 (or whatever you called it) or if it's on the tabpage where it belongs, it should say something like tab_1.tabpage_1.dw_1.

Also as David said, be sure the visible and enabled properties are checked.  Let us know if you try these things and it's still not working.

Comment
There are no comments made yet.
Chris Pollach @Appeon Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 17 July 2018 14:01 PM UTC
  2. PowerBuilder
  3. # 1

Hi Kailainathan;

  Is this from running the App from the PB IDE or is this only when the App is compiled and running from its EXE?

Regards ... Chris

Comment
There are no comments made yet.
  1. Tuesday, 17 July 2018 10:51 AM UTC
  2. PowerBuilder
  3. # 2

Hi

How is the datawindow populated on the other tabs? Have you a retrieve or insertrow?

I know it's silly, but is the visible property set?

Is the DW control actually on the tabpage? Sometimes it is possible to have the DW control on the window rather than the tabpage depending on how you inserted the object.

hope this helps

David

Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.