1. Team BFMS
  2. PowerServer Web
  3. Wednesday, 30 October 2019 18:43 PM UTC

Hi,

 

We deployed to web recently. We have been facing the following issue frequently.

 

---------------------------
BFMS
---------------------------
Errors occurred in the Appeon communication layer.
Possible causes: 1. The network is unstable or disconnected. 2. Appeon Server does not work. 3. The PB coding style is undefined.
---------------------------
OK
---------------------------

 

Please let us know the way forward:

 

Environment:

Powerweb server 2017R3

Database: Oracle 12CR2

Operating system: windows 10 

Team BFMS Accepted Answer Pending Moderation
  1. Thursday, 31 October 2019 20:20 PM UTC
  2. PowerServer Web
  3. # 1
0
Votes
Undo

Hi ,

 

Here are the answers. Some questions we are not sure. They are marked green

 

1) PS type (.Net or J2EE)  -> .NET
2) PS version & build        -> 2017 R3 Build 1858.00
3) PS's O/S its running under -> Windows 10
4) Did you check the PS logs? ->Is this deployment log ?(If so they are the xml files which has no information in them )
5) Is this happening in Development, Q/A, and/or Production? (Testing)
6) If Q/A or PROD - how are you deploying your web App(s) to PS?
7) What is the concurrent user limit set to in PS?  As of now only two developers are testing the  application in web.We did not set any such thing. If so where can we set?
8) Where are you finding this error? During logging in and performing any operation like run a report after logging in. This error is not preventing us from logging in.  
9) What web browser are you using? Internet Explorer

Comment
4) There should be 3 logs ... Server, Error & Deployment

7) If your using a "Developer" copy of PS - then its 5 concurrent users only

FWIW: I think that Zhao Kai's response could be your issue
  1. Chris Pollach @Appeon
  2. Thursday, 31 October 2019 20:44 PM UTC
There are no comments made yet.
Kai Zhao @Appeon Accepted Answer Pending Moderation
  1. Thursday, 31 October 2019 00:21 AM UTC
  2. PowerServer Web
  3. # 2
0
Votes
Undo

Hi BFMS,

Please refer to article below to solve the issue.
http://support.appeon.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/49/0/how-to-resolve-the-error-occurred-in-the-appeon-communication-layer-only-for-the-iis-server

Regards,
ZhaoKai

Comment


There were 2 solutions given in that article.

I added '' in the web.config file.Also restarted the IIS server. I couldn't log in through AEM. Solution 2 is already in place



It still did not resolve the issue. Let me know how to proceed.



Thankyou,
  1. Team BFMS
  2. Friday, 1 November 2019 15:00 PM UTC
Hi BFMS,



Please refer to below article to provide the PowerServer log and PowerServer error log to us too, thanks.

http://support.appeon.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/50/0/what-you-can-provide-to-us-for-further-debugging-when-you-run-into-the-appeon-server-related-issues





Regards,

ZhaoKai
  1. Kai Zhao @Appeon
  2. Monday, 4 November 2019 00:24 AM UTC
There are no comments made yet.
mike S Accepted Answer Pending Moderation
  1. Wednesday, 30 October 2019 22:38 PM UTC
  2. PowerServer Web
  3. # 3
0
Votes
Undo

is the error when you are deploying?  or when you run the application?

 

did you check firewall configurations?

Comment
The error is after deploying. We were able to run the application but we are running into this error in these times:

1) During log in,

2) While running a report during run time of the application



We were able to log in even though we encountered this error. If we click okay It still allows us to log in
  1. Team BFMS
  2. Friday, 1 November 2019 20:26 PM UTC
How are you deploying?
  1. Chris Pollach @Appeon
  2. Friday, 1 November 2019 21:29 PM UTC
There are no comments made yet.
Chris Pollach @Appeon Accepted Answer Pending Moderation
  1. Wednesday, 30 October 2019 19:17 PM UTC
  2. PowerServer Web
  3. # 4
0
Votes
Undo

Hi BFMS;

Can you tell us ...

1) PS type (.Net or J2EE)
2) PS version & build
3) PS's O/S its running under
4) Did you check the PS logs?
5) Is this happening in Development, Q/A, and/or Production?
6) If Q/A or PROD - how are you deploying your web App(s) to PS?
7) What is the concurrent user limit set to in PS?
8) Where are you finding this error?
9) What web browser are you using?

Regards ... Chris

 

Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.