1. John Murphy
  2. PowerBuilder
  3. Sunday, 09 December 2018

After installing the PB2017 runtime kit and our application, running the app produces the error:

The application was unable to start correctly  (0xc000007b).

I installed the same two kits on a Win 10 machine and it worked fine.

 

 

Chris Pollach Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Hi John;

   Can you tell us ...

  1. Did you copy the PB runtime to the W2016 machine?
  2. Use the PB Packager utility to create an MSI to install PB runtime on W2016?
  3. Is this the first time any PB App's have been installed on the W2016 machine?
  4. Is this a P-Code or M-Code compiled App?
  5. Is your PB App 32 or 64 bit in nature?
  6. What DBMS & client is your App trying to use?

Regards ... Chris

Comment
Oooo ... That's not good. That should work!



BTW: is this PB2017R3 (build 1858)?

  1. Chris Pollach
  2. Thursday, 13 December 2018
No. We are still on R2
  1. John Murphy
  2. Sunday, 16 December 2018
Hmmm ... R2 App EXE's should still be OK to run on W2016. ?
  1. Chris Pollach
  2. Sunday, 16 December 2018
There are no comments made yet.
  1. Sunday, 9 December 2018
  2. PowerBuilder
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this question yet.
However, you are not allowed to reply to this question.
We use cookies which are necessary for the proper functioning of our websites. We also use cookies to analyze our traffic, improve your experience and provide social media features. If you continue to use this site, you consent to our use of cookies. Learn More